Кількість
|
Вартість
|
||
|
Банош з фетою і беконом - гуцульська страва родом з величних Карпат. Найсмачніший банош готують у казані прямо посеред гір. Але щоб поласувати цією винятковою стравою, не потрібно нікуди їхати, тому що є заморожений банош з фетою і беконом від m'andryk. Банош - це універсальна страва, яка добре смакуватиме як зранку, так і на вечерю. Треба тільки поставити розігрітись в духову шафу. Густа кукурудзяна каша, ароматна сметана, ніжна фета і смажений бекончик - варто зразу замовляти декілька порцій!
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год) чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі. Далі розігріти в духовому шкафу (160 °С - 15 хв), мікрохвильовій печі (спеціальний режим) чи на пательні до потрібної температури. Також, відразу заморожений банош, можна просмажити, на розігрітій пательні, протягом 3-4 хв під кришкою.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С