M'Andryk Food - з турботою про вас

Як приємно знати, коли про вас хтось турбується! Кава в постіль, повідомлення "Ти як?", нагадування взяти із собою парасольку - можливо, буде дощ. І для багатьох людей саме це є найважливішим, дорожчим за всі перлини та дорогі подарунки.

Саме це ми цінимо в стосунках з людьми та брендами. Адже турботу неможливо підробити, вона або є, або ж не відчувається зовсім.

Саме з такими цінностями ми створювали M'Andryk Food. Ми дуже хочемо, щоб наші клієнти харчувалися здорово та смачно, але при цьому не витрачали дорогоцінний час на закупки, приготування, прибирання, миття. Нам набагато більше подобається, коли ввечері сім’ї збираються за настільними іграми чи кіно, а потім за 15 хвилин вже мають неймовірно смачну вечерю, яку всі уплітають за обидві щоки, аніж приготування нашвидкуруч та роздратування з цього приводу.

Саме тому ми створили наш бренд. А ще потурбувалися про те, щоб страви були різноманітні, корисні, й підходили для всіх членів родини, навіть найвередливіших J

Лише уявіть – ваша морозилка відтепер не склад для заморожених курячих ніжок, а ціла скриня, де знайдуться неймовірні смаколики, на пригування яких треба витратити не більше 15 хвилин. Хіба це не турбота?