Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для всіх, хто відмовляється від борошна - маємо справжнє овочеве фетучіні з кабачка та моркви. Приємним доповненням буде смачна курочка з ароматним вершковим соусом і прянощами: карі, перцем та часником. Всі інгредієнти чудово поєднуються в фонтан задоволення. Якщо ви не знаєте що приготувати на вечерю - ця страва стане справжнім рятівником. Але навіщо ж готувати, якщо можна замовити заморожені фетучіні з кабачка, моркви та курки. Ця страва яскрава і смачна! Ідеально підходить для зайнятих будніх вечорів або святкування!
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год)
чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі.
Далі розігріти в духовому шкафу або мікрохвильовій печі до потрібної температури.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С