Кількість
|
Вартість
|
||
|
Східні страви все частіше набувають популярності. А в поєднанні з традиційною українською кухнею утворюється неперевершений тандем. Голубці з грибами, булгуром у вершково-східному соусі - звучить як хорошо пісня на устах. А тепер лиш уявіть як воно буде смакувати. Готувати голубці - досить довга і копітка праця. А от заморожені голубці з грибами від mandryk готувати не потрібно - дістав з морозильника, поставив у духову шафку, почекав декілька хвилин - і насолоджуйся. Але будь обережний - надзвичайний аромат здатний викликати гостей.
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год) чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі. Далі розігріти в духовому шкафу (160 °С - 15 хв), мікрохвильовій печі (спеціальний режим) чи на пательні до потрібної температури.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С