Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крем-суп із сочевиці та батату - 300 грам справжнього індійського задоволення. Легкі вершки, солодка картопелька, трохи сочевиці для збагачення організму білком і клітковиною - от і все, що потрібно для осіннього зігріваючого обіду. Тепло надходить від копченої паприки, вершки надають супчику ніжної кремової текстури, а додавання часничку в кінці лиш підсилює смак. В готовий крем-супчик можна додати трохи грінок для хрускоту. Він дуже ситний, а також прекрасно поєднується зі смаженими овочами в східному стилі.
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год) чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі. Далі розігріти мікрохвильовій печі (спеціальний режим) чи в каструлі до потрібної температури, гарно перемішати перед споживанням.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С