Кількість
|
Вартість
|
||
|
Морквяно-кабачкове фетучіні - швидка, проста і здорова страва з моркви та соковитих кабачків. Ні граму жиру, масла і борошна. Тільки натуральні свіжі інгредієнти: морква, кабачок, ніжні вершки і кедрові горішки. І, звичайно, трохи часнику для приємного аромату не зашкодить. Найкраща страва для спекотних літніх днів. Овочеве фетучіні стане найкращим, що ви їли в своєму житті. Ви більше ніколи не зможете повернутись до звичних фетучіні з борошна. Морквяно-кабачкове фетучіні - ефектна страва, яка зможе здивувати ваших гостей. Найкраще смакує з нашим мʼясом по-азіатськи чи самостійно.
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год) чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі.
Далі розігріти в духовому шкафу або мікрохвильовій печі до потрібної температури.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С