Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чудова свинина з присмаком справжньої Азії може опинитись у вас на тарілці вже сьогодні. Правильно замаринувати м'ясо у соєвому соусі - справжнє мистецтво, яким ми оволоділи. Заморожене мʼясо по-азіатськи виручить вас у моменти гострої нестачі часу для приготування чогось. Приємний аромат болгарського перцю здатний звести з розуму кожного. А чарівне поєднання часнику, душистого перчика та солі гарантує справжню феєрію смаку. Свинину по-азіатськи найкраще комбінувати з легкими салатиками на оливковій олії.
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год) чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі. Далі розігріти в духовому шкафу (160 °С - 15 хв), мікрохвильовій печі (спеціальний режим) чи на пательні до потрібної температури.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С