Напівфабрикати VS Свіжозаморожені страви

Шановні глядачі! В одному кутку рингу у нас пан Напівфабрикат, зустрічаємо його гучними оплесками!

В другому кутку у нас свіжозаморожена страва, хіт кулінарної майстерності, привітаймо ж й її! Зараз відбудуться змагання!

Стоп, а навіщо це? Адже ці два продукти точно не конкуренти.

Нас часто питають про те, в чому різниця між напівфабрикатами та замороженими стравами. Прийшов час розповісти про цю таємницю світові.

Напівфабрикати – готові до приготування страви, які треба або просмажити, або зварити, або відправити на засмагу до духовки. І, як правило, цей процес буде не довгим. Ми, наприклад, обіцяємо своїм клієнтам, що на приготування вони не витратять більше часу, ніж йде реклама на ТВ.

Свіжозаморожена страва – це вже приготований смаколик, який треба просто розігріти. І все. На це теж багато часу не піде – ну скільки часу ви розігріваєте суп?

Чи можна казати, що хтось гірший, а хто кращий? Ні! Обидва види круті, особливо, коли це доставка від MAndryk Food!

Але чому одні страви пропонуються вже в готовому вигляді, а другі треба ще смажити або варити?

Тут справа смаку. Хтось любить смажені котлети, а дехто запікає їх в духовці, каже, так корисніше. Саме тому ми пропонуємо вам самостійно обрати для себе спосіб приготування, тому деякі наші пропозиції у вигляді напівфабрикатів. Справа не тільки смаку, а й в смаку, даруйте вже за цю гру слів. Сирі вареники, наприклад, теж напівфабрикат. Лише уявіть, щоб хтось їх зварив для вас та подав у мороженому вигляді. Їсти можна, але таке.

Отже, не всі страви можуть бути у вигляді готових, деякі краще "дороблювати" самостійно. І добре, що у MAndryk Food такий великий асортимент, і кожен обере собі щось до душі.