Кількість
|
Вартість
|
||
|
Овочі в східному стилі - страва для любителів гостренького. Східна кухня славна своїми рецептами з додаванням великої кількості спецій та прянощів. Різнобарв'я приправ вражає: тут і гостенький часничок, і духмяний перчик, і пряна паприка. Смачний овочевий гарнір з томатів, болгарського перцю, кабачка, моркви і проростків машу вам точно буде до смаку. Маш надзвичайно корисний і поживний. Додаємо трохи соєвого соусу - справжнього короля азійської кухні, і от апетитна страва зі східними нотками вже на вашому столі.
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год) чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі. Далі розігріти в духовому шкафу (160 °С - 15 хв), мікрохвильовій печі (спеціальний режим) чи на пательні до потрібної температури.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С