Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ароматна, апетитна, зі хрусткою скоринкою - відбивна з курочки так і хоче потрапити до вас на тарілочку. Курочка - це найніжніше нежирне мʼясо, яке можна відварювати, готувати на грилі чи смажити у фритюрі. Відбивні з курочки можна давати навіть дітям. Це ідеальна страва для сімейної вечері. Заморожені відбивні з курочки від m'andryk food - це не напівфабрикати з магазину. Наші відбивні кращі за текстурою та смаком. Достатньо розігріти у духовій шафці - і вже після першого укусу ви відчуєте різницю.
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год) чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі. Далі розігріти в духовому шкафу (160 °С - 15 хв), мікрохвильовій печі (спеціальний режим) чи на пательні до потрібної температури.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С