Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соковиті печериці та ніжне куряче філе, ідеально пропечене у вершковому соусі та посипане плавленим сиром. Жульєн із курятиною та грибами, заради якого варто вставати зранку! Цей простий гарнір стане вашим улюбленим вже після першого шматочка. Подавайте його як основну страву, закуску або гарнір. Найкраще те, що приготування займає мінімум час - достатньо розморозити і розігріти. Жульєн - чудова страва як для сімейної вечері, так і для гостей, які бувають з'являються несподівано, а звична піца вже приїлась і набридла.
Технологія приготування: Перед тим як підігрівати страву, потрібно дати їй розморозитись одним із способів: при кімнатній температурі (1-2 год), в холодильнику (4-5 год) чи в мікрохвильовій печі при спеціальному режимі.
Далі розігріти в духовому шкафу або мікрохвильовій печі до потрібної температури.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі – 18 С
Дякуємо за ваш відгук! Кожного дня намагаємося бути кращими для наших клієнтів 💚