Певно ви не раз чули про шокозаморозку, але ніколи не цікавились більш детально. Давайте разом розбиратись що це за звір такий.

Шокова заморозка відома дуже давно. Від звичайної її відрізняє швидкість та дуже низькі температури. Це єдина система, яка дозволяє зберігати харчові продукти протягом тижнів або навіть місяців, залишаючи початкову консистенцію та якість їжі практично незмінною.

Для нас дуже важливо підтримувати найвищу якість харчових продуктів, щоб радувати вас смачними та швидкими стравами кожен день. З камерою шокової заморозки ми даємо змогу стравам залишатися корисними довгенький час. 

Морозильники заморожують продукти при температурі -40 °C або нижче та інгредієнти замерзають до -18 ~ -20 ℃.

 

Так які переваги:

 

  • Свіжа та якісніша їжа

Завдяки зменшенню утворення кристаликів льоду та усуненню фактора утворення бактерій під час шокового заморожування страви можна зберігати значно довше. Шокова заморозка зберігає якість, текстуру, смак і зовнішній вигляд.

 

  • Дотримання стандартів безпеки

Повільне заморожування призводить до утворення кристалів льоду, які врізаються в харчові тканини, в результаті чого їжа змінює консистенцію та втрачає поживні властивості при розморожуванні. Шокова заморозка не руйнує структуру тканини. Харчові продукти зберігаються протягом тривалого часу та не псуються.

 

  • Швидкість приготування їжі

Більше не потрібно витрачати багато зусиль на приготування - достатньо поставити в духову шафу готову страву та розігріти. Можна придбати заздалегідь велику кількість страв, якщо дозволяє ваша морозильна камера.

 

  • Менше відходів

Технологія шокової заморозки значно скорочує кількість відходів після приготування їжі. Менше пакетів і пластику - збереження планети.

 

Візьмемо, наприклад, свіжі овочі та фрукти. Вони не можуть залишатись свіжими надто довго. Але шокові морозильники - це про довгострокові рішення. Нема кращого консерванту, ніж холод. Адже він зберігає кращі якості продукту, що заморожується.