Що є важливим для харчування дитини в навчальному закладі?

У навчальних закладах дитина перебуває 9–10 годин поспіль та отримує організоване харчування, що забезпечує її добову потребу в харчових речовинах та енергії приблизно на 75–80%. Саме тому під час організації харчування в навчальних закладах важливо не лише нагодувати дитину, щоб вона не залишилася голодною, а й докласти зусиль до того, щоб сформувати в неї раціональну харчову поведінку як невід’ємну частину здорового способу життя.

Саме цим і займається кулінарна майстерня M’Andryk Food.

Крок за кроком, від появи ідеї до втілення її в життя, ми мали за ціль створити найкращі послуги з любов‘ю та душею для найдорожчих у світі - наших діток.

 

Ми працюмо за принципами:

1.Безпека понад усе!

Сертифіковане виробництво згідно системи безпечності НАССР.

  • створено всі умови для запобігання пересіканню чистих та грязних потоків
  • лише особисто перевірені постачальники сировини з сертифікатами відповідності
  • сертифіковане обладнання, інвентар та тара для транспортування
  • встановлені бактерецидні лампи для запобігання виникнення бактерій

 

 

 

 

2.Якість - задовольнити фізіологічні потреби організму дитини в продуктах харчування виходячи з їх хімічного складу та енергетичної цінності.

  • лише особисто перевірені постачальники сировини з сертифікатами відповідності
  • технологія приготування в 2 етапи, кінцевим завжди є приготування в пароконвектоматі
  • розроблено меню разом з лікарями-дієтологами клініки Наталії Самойленко.
  • наші страви  включають вуглеводну, білкову та овочеву складову

Завдяки правильній  кулінарній  обробці  продуктів ми максимально зберігаємо їх біологічну цінність та підвищуємо їх засвоюваність

3.Смакові якості! Завдяки ретельно підібраному та складеному меню з вибором страв, буде задоволений, навіть найвибагливіший малюк

  • У нас для малечі і омлетик з солодкими овочами, і млинці з курочкою чи  карамелізованим яблучком на десерт.
  • Ми, як досвідчені матусі, зуміли навіть замаскувати мегакорисний гарбузик у кашках, запіканках та супчиках.
  • Також кухарі не забувають про обов’язкові такі традиційні і, водночас, такі різноманітні: борщик, супчик та бульйон.
  • А найбільше малечі звичайно ж подобаються  різнокольорові, солодкі смузі зі свіжої малинки, полунички чи банану.

    

Приготовані страви настільки смачні та цікаві, що після них на тарілочці не залишається і крихти. 

Страви від M’Andryk  це не лише безпека та якість - це любов і турбота, а разом з тим задоволені, радісні малюки, сповненні сил та енергії!  Адже здорове  харчування - це шлях до відмінних знань.